divendres, 18 de desembre del 2015

I Caminada al Castell d'Oliana



Castell d'Oliana

Per finalitzar el projecte del curs passat amb d’institut Aubenç,vam decidir fer aquesta excursió al mes de maig, per identificar les herbes remeieres dels voltants de la població d'Oliana.

Vam sortir de l’ institut a les 9:30h, el grup de voluntàries del casal, els nois i noies de 4ºESO i dos professors, l'Àngels Pelaez i el Xavier Pastor.

La ruta és senzilla, bastant planera i són uns 6 kilòmetres de distància, entre anar i tornar. Un cop sortit de l’ passem pel camí de Cal Canó. Després, pel camí de les Granges i travessem el riu de Reixà. Després passem per la granja del Fortó, per la casa de Cal Vidal, fins a arribar al castell. Aquest últim tram està senyalitzat.


Esmorzant en Ruta


Durant la caminada, vam anar trobant moltes de les herbes que havíem treballat durant el curs. Per exemple: el fonoll, la ruda, el timor, el romaní, el sauc, la marialluïsa, el til·ler, la menta, l’espígol, l’orenga, l’ortiga, la rosella, la sàlvia i el te de roca.

A més de tot això, en arribant al castell hi ha una vista molt maca, un paisatge i un entorn preciosos. Segons diu la gent del poble, al castell viuen les Dreugels, que son les fades que volten pel castell.


Esmorzant en Ruta









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada