divendres, 12 de maig del 2017

Tastets: Sessió 2 Pendre decisions





Activitat  Pendre decisions

Objectiu: Reflexionar sobre el procés de pressa decisions i la importància que té en un mateix i en l’entorn.

En petits grups comentarem les afirmacions següents. Cada grup tindrà una afirmació i hi haurà de reflexionar amb ajuda de les remeieres sobre la mateixa, després posarem les reflexions en comú.

Poseu-vos en situació : Anem de festa amb un grup d’amics tothom beu alcohol i jo també, així m’evito problemes.

Normalment sempre és millor fer el que vol el grup, perquè d’aquesta manera t’estalvies molts problemes. Esteu d’acord amb aquesta afirmació? Per què?


Poseu-vos en situació: Sóc una noia a qui li agrada molt el futbol, m’agradaria pertànyer en algun equip però no sé com fer-ho, ni estic segura de què sigui el millor, ja que no conec cap altra nena que hi vulgui jugar

Prendre decisions sol ser complicat. Primer et decantes per una opció, però després t’ho repenses i creus que és millor una altra opció... i al final no saps cap a on tirar... És millor no complicar-se la vida i fer la primera idea que ens passi pel cap!.
Esteu d’acord amb aquesta afirmació? Per què?



Poseu-vos en situació:  Tinc 14 anys i vull anar de festa major a Peramola per primera vegada.

Quan cal prendre una decisió important és bo demanar l’opinió de la gent que ens importa.
Què en penseu? Hi esteu d’acord amb aquesta afirmació? Per què? Tant si sí com si no, quins avantatges té demanar l’opinió dels altres? I quins inconvenients?



Poseu-vos en situació:   A l’ institut fan una obra de teatre i obliguen a tots els nenes i nens de tercer de ESO, a recitar un poema.

De vegades cal fer valer la nostra opinió, passi el que passi. És més, sovint el millor és imposar-la als altres! Esteu d’acord amb aquesta afirmació? Per què?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada